Försäljning Exploateringsmark, Naivasha, Nakuru, Kenya, North Lake

Försäljning - Cod. 42618

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 20000 m²
  • Antal rum: 0

PLOT 14 - Buffalo Plot

Speciell exklusiv tomt till salu med byggplaner i lugnt läge i hjärtat av ett viltområde. Fastigheten är 5 tunnland vilket är cirka 20 000 m2 och är en del av en lugn urbanisering på bara 16 enheter totalt. Alla tomter i bostadsområdet är mellan 5 och 10 tunnland stora och får inte bebyggas med fler än 1-2 hus, så avskildhet och lugn garanteras.

Med planerna från våra professionella arkitekter har vi redan gjort det mesta av arbetet åt dig och designat ett vackert, bekvämt hus i modern bondgårdsstil. Om du vill genomföra dina egna önskemål kan du anpassa planerna efter det eller så nätverkar vi dig gärna med våra arkitekter och du kan själv planera ditt drömhus från grunden. Det finns knappt några gränser för din flexibilitet.

Bostadsområdet är omgivet av naturreservat och jordbruksmark. Utöver det finns det ett lyxhotell med en professionell golfbana i omedelbar närhet. Restauranger, barer och stormarknader kan lätt nås med bil. Den närmaste lilla snabbköpet ligger bara 10 minuter bort och stora internationella snabbköp ligger cirka 30 minuter bort med bil.

Fastigheten kan lätt nås med flyg. Flygtiden från Nairobi är cirka 15 minuter och det finns en privat landningsbana bara 5 minuter från boendet. Det är också lätt att nå med bil inom cirka 2 timmar från Nairobi.

Vårt österrikiska team av experter har många års erfarenhet i Kenya och kan nätverka dig med professionella lokala partners.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB