Försäljning Kedjehus, Malindi, Malindi, Kenya, Villaggio Palm Beach

Försäljning - Cod. 39054

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 220 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2 piani

För försäljning hus på havet i centrala område av Malindi

Nyligen byggd stuga som ligger i en liten, välskött förening som vetter mot havet, bara några meter från kasinot och ett stenkast från Malindi-stranden, som alla ligger i det centrala området.
Villan består av två oberoende lägenheter (också utmärkt för uthyrning eller investeringar), varav en ligger på bottenvåningen med en trädgårdsområde omgivande staden och en annan på första våningen; förlängningen är cirka 100 meter per våning och inredningen är minimal, för att möjliggöra maximal karaktärisering enligt smak och önskemål.
På bottenvåningen finns en stor utomhus veranda, ett vackert kök, ett litet vardagsrum med badrum, ett sovrum med garderob och eget badrum.
En yttre trappa leder till första våningen, helt oberoende som utvecklas på samma plan med en stor terrass, ett sovrum med garderob och privat badrum och ett annat rum som för närvarande används som förråd.
Luftkonditionering i sovrummen. 1000 liter tank på taket.
Projektet är strukturerat och godkänt för att anpassa fastigheten till individuella behov. Till exempel finns förbindelser med den externa tvätten på bottenvåningen och lagringsutrymmet på första våningen är redan inrättat för köket.
Bostaden består för närvarande av endast tio bostadslösningar och utvecklas inom en mycket välskött park med fyra pooler och ett solarium.
Helt inhägnad med 24-timmars intern säkerhetstjänst och vid huvudentrén på Lamu Road, trädgårdsmästare och gemensamt städservice.
Villan har en brunn och en generator. Parkering finns också och från föreningen finns direkt tillgång till stranden. Husdjur accepteras.
PRIS
120 000 euro

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB