Försäljning Villa, Malindi, Malindi, Kenya, Casuarina Road

Försäljning - Cod. 43272

  • Typ: Villa
  • Område: 500 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

FÖRTrollande nybyggda VILLOR TILL SALU I MALINDI,
Jag erbjuder till salu två fantastiska villor som ligger bara 600 meter från de förtrollande stränderna i Malindi, Kenya, i ett av de vackraste och mest eftertraktade områdena i staden. Dessa nybyggda villor, utrustade med alla bekvämligheter och med fina ytbehandlingar, är idealiska för dem som letar efter en exklusiv och lyxig fastighet.
Villorna består av fyra stora sovrum, alla med eget badrum och klädkammare, vilket säkerställer maximal avskildhet och komfort för varje gäst.
Köket är rymligt och utrustat med skafferi, medan tvättstugan och badrummet, med ingång från utsidan, kompletterar de dedikerade serviceutrymmena. Det stora vardagsrummet, som ligger utanför, är ett stort utrymme där det genom att placera ett stort matbord skulle bli ett bekvämt vardagsrum med utsikt över poolen, perfekt för att tillbringa stunder av gemytlighet med vänner och familj.
Villorna har en invändig nettoyta på cirka 155m2 och ett externt utrymme som används som vardagsrum och matplats, under det typiska palmbladstaket, på cirka 165 nettom2.
Utanför är villorna omgivna av en stor trädgård på över 800 kvadratmeter där du kan koppla av och njuta av naturen i total avskildhet. Den 60 kvadratmeter stora poolen är ett perfekt utrymme att svalka sig under de varma sommardagarna, med ett solarium där du kan sola.
Partiet med villor inkluderar en parkeringsplats och en liten fristående byggnad på 30 kvadratmeter, utrustad med pentry, sovrum och eget badrum. Detta extra utrymme är perfekt för att ta emot vänner eller familj, eller som boende för hushållspersonal.
Dessa villor har designats för att erbjuda maximal komfort och lyx och noggrant utvalda detaljer i varje hörn av fastigheterna; de representerar en unik möjlighet för dem som vill njuta av en oas av lugn och ro på en plats av extraordinär skönhet.
Casuarina Road-området, Malindi

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB